top of page

Hoeve Heierveld

Hoeve Heierveld is ontstaan vanuit een samenwerkingsverband tussen de Rotonde vzw en MPC Sint-Franciscus.  Er wordt vanuit MPC Sint-Franciscus nu verder gebouwd aan een plek om te ontmoeten en te onthaasten.

In de eerste plaats biedt Hoeve Heierveld een zinvolle dagbesteding aan volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking. Via activiteiten en tewerkstelling kunnen zij onder professionele begeleiding binnen een aangepast kader mee bijdragen aan het innovatief hoeveproject. Daarnaast willen we, steeds in dialoog, een vangnet creëren voor andere kwetsbare personen.
Vrijwilligerswerk wordt ook geïntegreerd in alle facetten van onze werking.

Hoeve Heierveld richt zich bewust naar buiten. Zo wordt samen met onze gasten een inclusief verhaal geschreven. Het voorzien in sociaaleconomische, educatieve en recreatieve activiteiten dragen hieraan bij. Ook duurzame partnerschappen worden actief opgezocht om onze Hoeve te versterken. 

DSC09530.jpg

HET TEAM

DSC09904.jpg

Jan is projectverantwoordelijke, begeleider én woont met zijn gezin in de conciërgewoning op de hoeve. Jan heeft Hoeve Heierveld samen met de gasten opgebouwd vanaf de eerste dag, nu ongeveer zo'n 5 jaar geleden. Hij is voltijds actief op de hoeve. 

C726E409-88BC-44E8-8753-6A73A3C3A5E6.JPG

Lynn werkt sinds juni 2021 op de hoeve. Ze startte parttime als individuele begeleidster maar is ondertussen de vaste begeleidster voor de groepswerking. Ze is als bijberoep fotograaf bij Studio Lumen. 

IMG_5860.JPG

Bettina startte haar loopbaan bij het MPC in 2000. Ondertussen is ze onze enthousiaste teamcoach én begeleidster bij Hoeve Heierveld. 

IMG_5976.HEIC

Filip werkt als begeleider in Ter Linde Anderlecht. Sinds begin 2022 is hij 1 dag per week aanwezig op de hoeve voor individuele begeleiding. 

bottom of page